TP-Link разширява линията си Smart Home продукти

Освен мрежово оборудване по време на IFA TP-Link представи и ново поколение продукти за интелигентни домове. Wi-Fi крушките KL50 (Soft White) и KL60 (Warm Amber) имат компактен дизайн близък до този на класическите крушки. Функциите им могат да се управляват, както чрез приложение, така и чрез гласова команда и могат да се регулират според нивото на осветеност, като същевременно консумират 80% по-малко енергия от конвенционалните крушки. С помощта на приложението Kasa Smart те могат да бъдат свързани в системи и могат да бъдат включвани и изключвани автоматично, в зависимост от предварително зададена програма.

Умните осветителни ленти разполагат с множество светлинни ефекти. Те са с дължина два метра и могат да се свързват последователно до дължина от десет метра, за да осветяват по-голяма зона. Те разполагат със самозалепваща се лента, така че да могат да се поставят навсякъде, както върху прави повърхности, така и върхи повърхности със заоблени ръбове. Осветителната лента KL430 се свързва чрез Wi-Fi мрежата и може да се управлява чрез приложение или с гласов асистент. Лентите са съвместими с Alexa и Google Assistant, без да е необходим допълнителен хъб или друг интерфейс.

„Tapo” е нова серия умни решения за дома, а първите продукти в нея са камерите за видеонаблюдение Tapo C100 и C200, както и Wi-Fi контактът Tapo P100.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *