A1 Xplore TV е новата интерактивна телевизионна платформа на компанията

А1 стартира нова платформа за телевизионно съдържание в България – А1 Xplore TV, като телекомът е първи от международната си група в това отношение. Тя предлага редица подобрения и внедрява нови функционалности, като още в началото е видим изчистеният интерфейс, който е достъпен на потребителите. Менюто е базирано на приложения и предлага бърза възможност за търсене на съдържание като предавания, филми, актьори. В бъдеще ще бъдат интегрирани и приложения за стрийминг на видео съдържание, включително HBO Go, Netflix и Disney+.

Сега за потребителите ще са достъпни пет канала с 4К Ultra HD резолюция на разнообразна тематика. Междувременно чрез система за изкуствен интелект A1 Xplore TV предлага персонализирани препоръки спрямо интересите на зрителя, която ще се усъвършенства с времето. Чрез А1 Видеотека ще бъдат добавени редица хитови филми от големия екран. Сред функциите свързани с интерактивната телевизия са спиране на пауза, връщане и гледане на минали предавания на над 130 канала и до 7 дни назад. В зависимост от своя план, клиентите на A1 Xplore TV могат да получат достъп до над 210 канала, 63 от които в HD качество. Достъпни ще са и голямо разнообразие от радио канали.

A1 Xplore TV може да се гледа още на смартфон или таблет чрез обновеното приложение за онлайн телевизия – A1 Xplore TV GO. Платформата може да синхронизира съдържанието и историята от отделните устройства. Новата платформа ще е достъпна за клиентите на А1 България от 1 октомври 2019 г. и може да се заяви както в магазините на компанията, така и онлайн на А1.bg. За да можете да я използвате ще е необходимо да замените съществуващия си приемник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *