Премиера на Huawei Watch GT 2 в България

Ивет Лалова беше част от българската премиера на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2. Продажбите на 46mm версия започват от понеделник на препоръчителна цена от 479 лева. Дамската, 42мм, версия се очаква малко по-късно на нашия пазар. Междувременно можете да си припомните първоначалните ни впечатления за модела тук.

Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран за носими устройства чипсет на компанията – Kirin A1, на който са базирани и Bluetooth слушалките FreeBuds 3, също демонстрирани на събитието. Двата продукта са представители на т. нар. „1+8+N“ стратегия на компанията, описваща „Internet of Everything” екосистемата от гледна точка на крайния потребител.

Чипсетът Kirin A1 позволява по-ниска консумация на енергия и съответно по-дълга издръжливост на батерията. Watch GT 2 предоставя функции за проследяване на 15 спортa – от бягане и колоездене, до плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене и триатлон. Освен това разполага с вградена памет, в която можете да заредите около 500 песни, и възможност за възпроизвеждане на звук директно към Bluetooth слушалки. Отчитат се още нивото на стрес и пулса, а освен това е налична система за проследяване качеството на съня.

За първи път у нас ще бъде налична и дамска (42mm диаметър) версия, с тънък и елегантен дизайн. По-голямата, мъжка (46mm) версия, от своя страна позволява и Bluetooth обаждания.

Huawei и Ивет Лалова анонсираха следващото събитие „Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2”. На 30 октомври от 14 до 16 часа, залата на Next Level Fitness Club в Park Center ще бъде отворена за всички нейни фенове, с които тя в свободна форма ще споделя своите съвети за добра форма на духа и тялото. Следете събитието във Facebook за повече информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *