Acronis назначи René Bonvanie за председател на Борда на директорите си

Acronis назначи René Bonvanie за председател на Борда, който е член на Борда на директорите на компанията от 2014г. г-н Bonvanie е Executive Vice President of Strategic Accounts в Palo Alto Networks. Като председател на Борда на Acronis, той ще работи с изпълнителния директор на Acronis и управленския екип за корпоративната стратегия на компанията и нейното изпълнение. René Bonvanie има повече от 35 години опит в областта на висшия мениджмънт и маркетинг в корпоративните технологии.

Acronis е компания в сферата на киберзащита, която предлага решения на предизвикателствата с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данни чрез създаване на резервни копия, възстановяване след бедствия и аварии и корпоративни решения за синхронизиране и споделяне на файлове в хибридни облачни среди.

“В ролята си на председател на Борда, René Bonvanie ще работи рамо до рамо с висшия мениджмънт, за да задвижи развитието на иновативни решения за киберзащита за корпоративния сектор,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *