Много новости от Lenovo на CES 2021

По време на CES Lenovo представя редица нови продукти. Преносимият компютър Lenovo IdeaPad 5G дава до 20 часа живот на батерията и има 14-инчов екран, както и 5G свързаност. Моделът е тънък и лек като ще се предлага с Windows 10. IdeaPad 5i Pro и IdeaPad 5 Pro разполагат с висока производителност в редица опции за конфигуриране.

Наличен е избор между 14- или 16-инчов дисплей. За пръв път на лаптоп от серията IdeaPad на Lenovo, дисплеят ще се предлага с по-широко съотношение 16:10, за да се приспособи изцяло към нуждите на потребителите си. 14-инчовият модел Lenovo IdeaPad 4G/LTE ще се поддържа от платформата Snapdragon 8c.

Таблетът Lenovo Tab P11 поддръжка работа с писалка, а дизайнът му е изчистен с двуцветен завършек в сиво и здрава, алуминиева сплав. Този достъпен Andorid таблет ще поддържа и други задължителни в ежедневието аксесоари като Lenovo Smart Charging Station 2.

Yoga AIO 7 е система от компютър и монитор в едно, като дисплеят може да се завърта, а заедно с него от компанията анонсираха още два модела в тази категория – Lenovo L24i-30 и Lenovo L27e-30. Заедно с тях се задават и подобрения лаптоп LAVIE Pro Mobile, както и компактният LAVIE MINI.

Компанията представи и новите функции Show Mode, който превръща компютъра в hands-free асистент благодарение на Alexa и софтуерната платформа Lenovo Artery за геймъри и киномани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *