VIVACOM с ново лого и планове Unlimited с неограничени национални мегабайти, минути и SMS-и

VIVACOM анонсира новите си абонаментни мобилни планове Unlimited. Te включват неограничени национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта – Unlimited 50 и Unlimited 150.

Новите предложения на VIVACOM не намаляват скоростта след изчерпване на определена квота. Всички клиенти могат да се възползват от Unlimited 50 на цена 34.99 лв. на месец и така да получат неограничени мегабайти със скорост до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява неограничени мегабайти на скорост до 150 Mbps.

Наред с неограничените възможности за общуване и забавление, с новите планове потребителите получават и редица безплатни допълнителни услуги – музикалната стрийминг платформа TIDAL и 128 GB облачно пространство от pCloud. На разположение е и дигиталният портфейл Pay by VIVACOM.

След като миналата година телекомът стана част от United Group, беше логично да очакваме и освежаване на корпоративната му идентичност. Това става с промяна на логото, което вече е изцяло в черно и е премахнат кръглият елемент с буквата V. Сайтът също е обновен в новата визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *