60 дни тест на Storytel за клиентите на Теленор

Всички бъдещи слушатели на Storytel ще могат да заплащат абонамента си, заедно с месечната си сметка към Теленор, благодарение на услугата „Плати с Теленор“. В периода от 13 май до 8 юни всички клиенти на телекома, които искат да се абонират за Storytel, ще могат да се възползват от удължен 60-дневен безплатен тестови период на услугата. Това става след регистрация на този адрес.

Storytel разполага с постоянно обновяваща се аудио бибилиотека, която предоставя на потребителите в България достъп до повече от 2000 заглавия на български език и над 215 000 – на английски. Аудио платформата е една от най-големите стрийминг компании в света с присъствие на 25 пазара. В Stoytel могат да бъдат намерени бестселъри на родни и световни автори, прочетени от любими български актьори, музиканти и водещи.

Аудио библиотеката обхваща заглавия във всички жанрове — класическа и съвременна художествена и нехудожествена литература, автобиографии и книги за самоусъвършенстване, както и любими заглавия за детската публика. Платформата предлага и оригинално съдържание – аудиосериали, в които действието се развива в отделни епизоди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *