Нови напълно безжични слушалки от Panasonic – B100W

Panasonic представя още един модел напълно безжични слушалки – RZ-B100W. Те предлагат мощен звук с допълнителна доза баси и са с комфортен универсален дизайн. Благодарение на управлението на слушалките с докосване и глас, потребителите могат да контролират музиката си, да водят телефонни разговори или да използват своя смарт асистент.

Поддържа се и бързо зареждане през включения в комплекта кейс, а свързването към смартфона става чрез Bluetooth. Всяка слушалка установява собствена връзка със смарт устройството. Звукът се възпроизвежда синхронно и в двете уши. Двойното свързване също така позволява на потребителите да използват двете слушалки поотделно.

B100W са оборудвани със система за засилване на басите XBS (Extra Bass System) и възпроизвеждат мощния звук, за който жадуват потребителите. Слушалките нямат наушници и тежат пет грама.

След като са заредени напълно, батериите на слушалките могат да осигурят до четири часа безжично музикално развлечение. Компактната кутия за зареждане, побираща се в джоба на панталон, също съхранява енергия за още 12 часа работа. Тези напълно безжични слушалки за поставяне в ушите, най-евтините, които Panasonic някога е правил, са устойчиви на вода и прах съгласно стандарта IPX4.

Panasonic RZ-B100W ще са налични от настоящия месец в бял и черен цвят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *