Sony има носим безжичен високоговорител

Sony представи новия си носим безжичен говорител SRS-NB10 с дизайн, който приляга върху раменете. По този начин е възможно участието в конферентни връзки, слушане на музика и разхождане през целия ден.

SRS-NB10 е високоговорител с пълен честотен диапазон, който е насочен нагоре, за да може звукът да е оптимизиран само за вашите уши. Пасивните излъчватели, вградени в задната част на тялото, усилват баса, за да гарантират добре балансиран звук. Можете да чуете всяка дума ясно и при слаба сила на звука, дори и с други хора в стаята.

С два висококачествени насочени (beam) микрофона и усъвършенствана обработка на аудио сигнала, SRS-NB10 минимизира обратната връзка и ехото. Можете лесно да управлявате микрофона, докато сте в конферентен разговор, само с едно натискане на бутона за заглушаване на микрофона MIC Mute. Също така можете лесно да управлявате силата на звука до комфортното за вас ниво само с докосване на бутоните за сила на звука, разположени отстрани на високоговорителя SRS-NB10. Докато слушате музика, можете да пускате и спирате на пауза с докосване на бутона директно върху яката на високоговорителя.

Издръжливостта с един заряд на батерията е до 20 часа, като се поддържа и бързо зареждане. Вузможна е и връзката с две устройства едновременно. Конструкцията е със сертификация IPX4.

SRS-NB10 ще бъде наличен от септември 2021 г. на цени от приблизително 229 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *