SteelSeries с нови компактни мишки Prime Mini

SteelSeries представи новите модели гейминг мишки – Prime Mini и Prime Mini Wireless, които са базирани на познатата серия Prime. Prime Mini е проектирана да бъде с 12% по-лека, а Prime Mini Wireless – 9% от стандарните мишки. Всяка мишка от серията Prime е оборудвана с Prestige OM превключватели, проектирани да издържат до 5 пъти по-дълго от конкурентни решение. Те предлагат прецизни кликове и бързо време за реакция. Prime дизайнът използва магнитно ядро, което позволява на 100 милионният клик да е също толкова прецизен, колкото и първият.

Prime Mini е компактна и по-лека за състезания по електронни спортове и дълготраен комфорт. Prime Mini тежи 61г. Устройството е с хипер-устойчивата рамка и издържа интензивно износване, а текстурата с матов завършек, осигурява захват без приплъзвания. Сензорът TrueMove Air придава професионална и състезателна производителност.

Prime Mini Wireless е с компактния дизайн на Prime Mini в комбинация с опцията за безжично свързване. Тя тежи 73г, а с един заряд на батерията осигурява над 100 часа игра плюс бързо зареждане.

Prime Mini е с цена 70 евро, а Prime Mini Wireless струва 140 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *