Huawei демонстрира нови технологии с пътуващо изложение и в София

От 9 до 12 ноември Huawei Roadshow 2021 “Lighting up the future!” ще бъде в София. Пътуващото изложение ще демонстрира пред българската публика последните тенденции в технологичните решения, разработени от компанията. Камионът на Huawei, който минава през 16 града из целия свят, ще може да бъде открит пред бизнес център Megapark на бул. „Цариградско шосе“ 115Г.

Производствена линия, ръководена от изкуствен интелект, кола на бъдещето и състезателни VR игри са само част от интересните разработки на Huawei, които ще могат да бъдат изпробвани в камиона. Ще бъде демонстрирана и образователна технология с добавена реалност, която позволява на потребителите да имат бърз и лесен достъп до съдържанието на каквото и да е устройство.

Дисплей от следващо поколение за осъществяване на 3D холограмни видео разговори, както и IdeaHub – специално разработена технология за интелигентен офис, също са сред акцентите на Huawei Roadshow 2021. Huawei ще представи и своите проекти от Tech4All, дългосрочна инициатива за дигитално приобщаване с цел използване на технологии и приложения от хора и организации навсякъде по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *