Vivacom подарява 1000 детски дистанционни EON KIDS в нова игра

Vivacom стартира нова игра, наречена „Създай своя детски профил в EON TV“. Тя ще се проведе от 15 ноември до 31 декември 2021 година. Първите 1000 участници, изпълнили условията на играта, ще получат подарък детско дистанционно управление EON KIDS.

За да го спечелят, те трябва да имат активна EON телевизионна услуга, създаден детски профил, както и до 31.12.2021 г. да попълнят уеб форма за заявяване на участие в играта на сайта на компанията: vivacom.bg/bg/eon/eon-kids-game

EON – ТВ и интернет платформа от ново поколение

Платформата EON дава възможност за създаване на специален детски профил според възрастта на детето. Така то ще може да гледа богато, избрано съдържание, което е подходящо за него. За улеснение на малките зрители има и функция за търсене по картинки – с едно щракване върху снимката на любимия им герой, децата могат да намерят цялото съдържание с него в EON Видеотеката. Докато те се забавляват или обучават, родителите им могат да бъдат спокойни, че няма да попаднат на неподходящо за възрастта им съдържание. Детските профили могат да бъдат защитени с ПИН код и така да се гарантира, че детето не може да напусне безопасната среда.

Детското дистанционно е със специален, изчистен дизайн, подходящ за най-малките зрители. То разполага само с копчетата, нужни за управление на детския профил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *