Смарт прахосмукачките Samsung Jet Bot и Jet Bot+ вече и в България

Samsung започва продажбите на българския пазар на прахосмукачките Samsung Jet Bot и Jet Bot+ с LiDAR сензор. Новите смарт прахосмукачки са с прецизна навигация, като сензорът LiDAR определя с точност местоположението, като сканира стаята, за да събере информация за пространството.

Наличен е дигитален инверторен мотор и мултициклонното филтриране Jet Cyclone, като е възможно почистването на всякакъв тип подови настилки, включително твърди дървени подове и килими. Интелигентната система за управление на мощността на Jet Bot определя типа повърхност и количеството прах, събрало се върху нея. След това прахосмукачката робот автоматично регулира всмукателната мощ, която е необходима за оптимално почистване.

Управлението през Wi-Fi пести време, а с помощта на функцията Select & Go потребителите избират помещенията, които да бъдат почистени и ограничават достъпа до определени зони с цел пълен контрол. Jet Bot разпознава помещенията и може да ги почиства селективно – стая по стая. С помощта на приложението SmartThings може да се създават „забранени зони“ и да се издигат виртуални стени на картата на помещенията.

Jet Bot идва с 0,3-литров контейнер, а Jet Bot + – с 0,4 литров. И двата могат лесно да се мият. Jet Bot + идва със станция за почистване на контейнера Clean Station, като след почистването прахосмукачката робот автоматично се връща при станцията за почистване Clean Station, която изтегля праха от контейнера с помощта на технологията Air Pulse. А многослойната система за филтриране задържа до 99,999% от финия прах.

Цените на двата модела са съответно 849 лв. и 1199 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *