Viber има нова функционалности – канали

Viber представя канали, новото място за достъп до съдържание в платформата. Хора от цял свят могат да се абонират за канали във Viber и да получават достъп до актуални новини и ексклузивно съдържание, като следват популярни личности, медии или организации. Възможността за участие в анкети е допълнителна опция за изразяване на лично мнение и предпочитания.

Спорт, образование, музика, забавление, готвене са някои от темите, застъпени в каналите на Viber. Само в България вече има над 500 публични канала с милиони последователи. Viber активира също така и опция за коментари в каналите, с което дава възможност на хората да участват в активен разговор в платформата. Това е популярна функция сред потребителите, защото им дава усещането за споделено социално преживяване в един иначе дигитален свят.

Ето и нашия канал във Viber

Намирането и присъединяването към канал във Viber е много лесно. Трябва да въведете в лентата за търсене на Viber ключова дума за съдържанието, което търсите, и така получавате достъп до разнообразен списък с канали, от които да откриете най-интересното за вас.

2 thoughts on “Viber има нова функционалности – канали

 • юни 27, 2022 at 6:06 pm
  Permalink

  Коментар в бъдеще

  Reply
 • юни 27, 2022 at 6:46 pm
  Permalink

  Вайбър-най-готиното приложение в света!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *