Yettel предлага 25% отстъпка за тези смартфони при връщане на стар апарат

Споделете публикацията:

Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 модела смартфони Nokia, Realme и Motorola, ако до края на август върнат за рециклиране стар апарат. Промоцията е част от мащабната кампания „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите.

Всички настоящи и нови частни клиенти на Yettel могат да се възползват от предложението в цялата търговска мрежа на оператора, както и в онлайн магазина. Трябва само да върнат стар телефон, таблет или смарт аксесоар и така освен че ще получат отстъпка, ще дадат и своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което спестява ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

Предлаганите с 25% намаление модели са Nokia G21, Realme C35 64GB и Motorola Moto G50 5G. И трите устройства могат да бъдат закупени с 25% отстъпка при сключване на двугодишен договор за някой от абонаментните планове Тотал Макс. Освен отстъпка за нов смартфон, клиентите, които предадат своето устройство за рециклиране през август, имат допълнителен шанс за печалба. Всички те участват автоматично в месечна томбола, от която могат да грабнат мобилна колонка Huawei Sound Joy.

За 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.