Yettel добавя нова роуминг зона „Балкани и Турция“ с по-изгодни условия

Yettel пусна най-новата си роуминг зона „Балкани и Турция“, в която сваля цените на мобилните услуги. Клиентите на телекома могат да се възползват от по-изгодните условия при пътуване в Албания, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора, Сърбия и Турция. Така с новата роуминг тарифа в шестте държави изходящото обаждане поевтинява от 3,49 лв. до 0,59 лв. на минута, а цената за мегабайт мобилен интернет пада от 15 лв. на 0,99 лв.

В допълнение към по-ниското стандартно таксуване операторът пуска и два роуминг пакета с още по-изгодни цени за интернет за зоната „Балкани и Турция“. Пакетите Roam & Surf Balkans & Turkey се предлагат в два варианта с включени съответно 400 МВ мобилен интернет за 5,99 лв. или 1000 МВ за 11,99 лв. за 24 часа.

Налична е и опция за предварително безплатно активиране, което става още в България през търговската мрежа, приложението или интернет страницата на Yettel. Така потребителят влиза в държава от зоната „Балкани и Турция“ с вече активирана услуга, а таксуването започва едва след свързване с мобилна мрежа в конкретната страна.

Таксуването и подновяването на мобилните данни в пакетите се случват автоматично на 24 часа, докато клиентите се намират в страна от зоната, като имат възможността да деактивират пакета във всеки момент.

След използване на наличните мегабайти от избрания пакет в рамките на 24 часа потребителите имат избор да управляват потреблението и разходите си за сърфиране онлайн – те могат да закупят нов пакет, да ползват услугата на стандартните роуминг цени или да преустановят ползването на мобилни данни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *