Nokia 8210 4G и Nokia 2660 Flip са налични в България

След Nokia 5710 XpressAudio, който изненада с вградените си безжични слушалки, още два от наскоро представените от HMD Global класически телефони Nokia вече са налични в България. Става дума за Nokia 8210 4G и Nokia 2660 Flip.

Nokia 8210 4G

Nokia 8210 4G е с обновен дизайн, уголемен 2,8-инчов дисплей, отделени клавиши и интуитивен интерфейс за улеснено ползване. Функциите му също са съобразени със съвременните нужди на потребителите – 4G свързаност, VoLTE гласово набиране, MP3 плеър, FM радио, камера и, разбира се, любимата на няколко поколения „Змия“.

Подобно на своя предшественик, новата версия на култовата класика комбинира елегантност и издръжливост – както физически, така и по отношение на батерията, която осигурява достатъчно дълго активно ползване и седмици в standby режим само с едно зареждане. Nokia 8210 4G се предлага в България в син цвят на препоръчителна цена 149 лева.

Nokia 2660 Flip

Тънкият и лек телефон с капаче Nokia 2660 Flip е създаден, за да улеснява живота на по-възрастните потребители. Ергономичният му дизайн е с комфортно разположение на микрофона и слушалката за още по-ясен звук, голям, 2,8-инчов екран с увеличаване на шрифта и големи и практични бутони за безпроблемно набиране.

Моделът разполага и с бутон за спешни случаи, за да реагирате навреме, ако по-възрастните членове на семейството се нуждаят от съдействие. Също с грижа за тях е предвидено устройството да е съвместимо със слухови апарати и да подсигурява достатъчно часове за разговори с мощната си 1450 mAh батерия. Nokia 2660 Flip се предлага у нас в комплект с преносима зарядна станция на препоръчителна цена от 159 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *