Потребители имат проблеми с екрана на Galaxy Z Fold3 малко повече от година след покупка

Редица потребители със сгъваемия Samsung Galaxy Fold3 съобщават за това, че основният екран на устройството се напуква. Това се случва без да има удар и то точно с изтичане на гаранцията, която в САЩ е една година. Това означава, че евентуалните нередности не могат да бъдат отстранени гаранционно.

За неприятните проблеми научаваме от Phone Arena, които цитират писмо от потребител с напукан екран. Пукнатината преминава почти в средата на екрана. От Samsung биха ремонтирали телефона за 800 долара, което е 73% от покупателната му цена. В Reddit също има потребител, който се оплаква от подобен проблем. Отново, телефонът не е изпускан и удрян, а основният екран е използван 2-3 пъти седмично. Трети потребител споделя също за пропукване по средата, в случая устройството е в гаранция, но е отказан гаранционен ремонт.

Изглежда проблемът се проявява малко след изтичане на едногодишната гаранция, до година и половина след покупка. С напредване на времето предстои да видим дали този проблем ще е по-често срещан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *