eMAG дава възможност да реализирате свой проект на фестивала LUNAR

Платформата за онлайн търговия eMAG продължава партньорството си с фестивала за светлинно изкуство LUNAR и дава шанс на трима български артисти да покажат своите произведения на фасадата на Националния дворец на културата. Второто издание на LUNAR ще се състои в София, рамките на четири вечери – между 11 и 14 май 2023 г.

eMAG и LUNAR и тази година ще проведат конкурса eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire. До 30 април 2023 г. включително, всички желаещи могат да подават своите предложения за светлинното преобразяване на НДК, като ще бъдат отличени три творби, съчетаващи креативност и емоции, разказващи истории и демонстриращи умелото боравене с фасадата на сградата, както и с възможностите на 3D мапинг технологията.

Трите теми на конкурса са:

· eMotions – авторски прочит на тема емоции, иновации, нови възможности;
· eXplore – авторски прочит на тема търсене (както буквално, така и преносно) и това, че то никога не спира, вземайки предвид разнообразие, избор, функционалности и развитие;
· eFuture – авторски прочит на тема технологиите като част от ежедневието и иновациите, които превръщат мечтите в реалност – модерност, градска среда, технологии, зелени иновации и социална отговорност, образование.

Документите за участие, правилата на конкурса, техническите изисквания за кандидатурите, както и инструкции за подаването им се намират на страницата на eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire – https://www.emag.bg/lps/lunar-2023. Кандидатите могат да участват в повече от една категория. eMAG осигурява и специални награди за тримата победители – ваучер на стойност 1500 лв., всеки от които може да бъде използван за продукти, предлагани от eMAG на платформата. Победителите ще бъдат избрани от петчленно жури и обявени на 05 май 2023 г. на страницата на конкурса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *