Телевизията на Yettel вече и без срочен договор

Интерактивната телевизия на Yettel вече може да бъде активирана без договор и изцяло онлайн. Телекомът дава възможност за достъп до платформата с месечен абонамент, който може да бъде прекратен по всяко време без неустойки.

Yettel TV вече идва и с изцяло дигитално управление на услугата – активиране и деактивиране през приложението Yettel, онлайн плащане и добавяне на пакети с канали и екрани само в няколко клика. Телекомът прави услугата достъпна и в движение на различни устройства, включително при краткосрочни пътувания в рамките на Европейския съюз (ЕС) и на Европейската икономическа зона (ЕИЗ).

Yettel TV без договор се предоставя на принципа на месечен абонамент с предплащане, който се подновява автоматично всеки месец и може да бъде прекратен по всяко време, без клиентът да дължи неустойка. Потребителите, които не са част от мрежата на Yettel, заплащат онлайн с банкова карта, а клиентите на Yettel могат да се възползват и от опцията абонаментът да се начислява към текущата им сметка.

Ома избор между два плана – TV Favorite, съдържащ 100+ канала (65+ HD), и TV Max с 200+ канала (110+ HD), на цени съответно от 23,99 лв. с ДДС и 29,99 лв. с ДДС на месец. Двата пакета са с включени 2 бр. екрани за гледане на различни смарт устройства – смарт телевизори (произведени след 2019 г., с операционни системи Android OS 8.0 или по-висока или Tizen OS 5.0 или по-висока), смартфони и таблети (с операционни системи iOS или Android), както и лаптопи и компютри, за които платформата е достъпна през браузър на адрес tv.yettel.bg.

Yettel TV включва всички основни функции на интерактивната телевизия, като стартиране, пауза, пускане отначало, запис на съдържание по сезони и епизоди и връщане назад до 7 дни, както и smart представяне на съдържание и интерфейс с модерен дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *