Още за нововъведенията, които очакваме в iPhone 15 Pro

Очакват се някои големи промени в бъдещата серия iPhone 15 Pro, но те може би ще се съчетаят с повишаване на цената. По данни на Марк Гурман от Bloomberg, новите Pro модели ще имат титанови рамки вместо такива от неръждаема стомана.

Това ще направи устройствата по-здрави и по-леки. Също така, техните екрани ще имат по-тънки рамки благодарение на нова технология на дисплея. Познатият бутон за безшумен режим ще бъде заменен с персонализируем бутон, а Lightning портът ще бъде заменен с USB-C.

Всичко това обаче може да е за сметката на по-висока цена. Гурман казва, че очаква повишаване на цените извън САЩ и “не би изключил увеличение на цената и в САЩ.” Предходни данни сочеха, че цените могат да се увеличат с до 200 долара при Max.

Гурман споменава още два големи ъпгрейда, които идват тази година за устройствата на Apple. Очаква се стандартният модел на iPhone да премахне прореза в полза на Dynamic Island, което го приближава повече до моделите Pro. Гурман също така съобщава, че следващият процесор на Apple Watch, S9, ще има “доста значително увеличение на производителността”, което ще бъде първото значимо ускорение от 2020 година.

Обикновено Apple обявява новите си iPhone и Apple Watch устройства в средата на септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *