Yettel предлага Huawei Watch 4 и 4 Pro + 6 м. без такса за multiSIM

През настоящия месец Yettel има интересна оферта за любителите на смарт часовниците. Става дума за комбинация на модел от серията Huawei Watch 4 и услугата multiSIM. С нея потребителите използват самостоятелно своя LTE часовник за обаждания и сърфиране в интернет без телефонът да е наблизо.

До края на август всеки закупил смарт часовник Huawei Watch 4 или Huawei Watch 4 Pro и активирал услугата multiSIM получава възможност да използва услугата multiSIM от Yettel без заплащане за период от 6 месеца. С услугата multiSIM потребителят ползва един мобилен номер на двете си смарт устройства, като черпи от минутите за разговори и MB интернет от своя тарифен план.

Huawei Watch 4 или Huawei Watch 4 Pro бяха представени тази година и са актуалните устройства на бранда в този клас. Watch 4 Pro LTE е изработен от титанова сплав и има керамичен заден капак. Моделът идва със сферичен 1,5-инчов LTPO AMOLED екран със сапфирено стъкло. Той може да проследява над 100 различни тренировки в множество спортове и редица здравни показатели.

Във варианта с кожена каишка Watch 4 Pro LTE 48mm e на цена от 1099,99 лв. в брой или на изплащане за 45,99 лв. на месец за две години. Вариантът на модела с титаниева каишка струва 1149,99 лв. в брой или на изплащане за 47,99 лв. за две години. До края на август и двете версии могат да бъдат закупени с шест месеца ползване на услугата multiSIM от Yettel без заплащане.

Huawei Watch 4 LTE е изработен от неръждаема стомана и има заден капак от висок клас композитни влакна. Часовникът е снабден с 3D стъклен 1,5-инчов AMOLED дисплей, интегриран със сензори като акселерометър, жироскоп, барометър, компас и може да измерва телесна температура. Watch 4 LTE 46mm може да бъде закупен за 799,99 лв. в брой или на изплащане за 33,99 лв. на месец за две години и до края на август идва с шест месеца ползване на услугата multiSIM от Yettel без заплащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *