Вторият сезон на Diablo IV включва вампири

Blizzard Entertainment пусна трейлъра за втория сезон на Diablo IV, който ще бъде достъпен от 17 октомври. Според IGN, Род Фъргюсън, който надзирава разработката на франчайза, заявява, че играчите ще получат вампирски способности и ще се изправят срещу вампирски лорд в новата сюжетна линия по време на откриването на Gamescom 2023. Вторият сезон се нарича “Season of Blood” и да, той включва вампири.

Гема Чан, актриса и продуцент, която участва в Eternals и Crazy Rich Asians, озвучава спътника вампирски ловец Ерис, която води борбата срещу новата заплаха във вселената на играта. Новият сезон също така ще включва пет нови и познати босове за финал, както и актуализации на наградите, съхранение на скъпоценни камъни и предмети, като се улеснява съхранението на камъните – те вече не заемат място, както и на устойчивост и статус ефекти.

Основната история на Diablo IV, която излезе по-рано тази година, представя разказ, който се развива десетилетия след края на Diablo III: Reaper of Souls. Тя поставя играча в ролята на скитник, който, поради определени обстоятелства, сега трябва да се изправи срещу Lilith. Това е дъщерята на Mephisto, който бе известен в Diablo II като един от Prime Evils, които играчът трябва да победи.

Diablo IV стана най-продаваната игра през юни, когато бе пусната, и Фъргюсън заяви, че играта, заедно с първия сезон, който все още продължава, има 12 милиона играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *