Yeelight разкрива нова продуктова линия за смарт осветление

Yeelight представя множество нововъведения в трите си различни продуктови линии: Yeelight Fun, Yeelight Pro и Yeelight Home. Всички нови продукти дебютират на IFA 2023.

В рамките на продуктовата линия Yeelight Fun фокусът се насочва към два модела, които са съвместими с Matter – Beam RGBIC Light Bar, комбиниращ две светлини за поставяне на маси, и Obsid RGBIC Light Strip, светлинна лента. Тези динамични допълнения предлагат на потребителите по-богато пространство за персонализиране на ефектите на осветление, заедно с Yeelight Cube.

Относно Yeelight Pro пък идва под формата на Yeelight Pro Nightingale Rooflight, чийто дизайн се фокусира върху здравеопазване и съвместимост. Продуктите от серията Rooflight са съвместими с универсалната платформа за поддръжка на Matter, базирана на новото поколение интелигентна система на Yeelight Pro, която може да реализира цялата верига от цифрови услуги – от проектиране на осветление до инсталиране и разпространение.

Екосистемата включва и приложението за управление Yeelight Station, което се настройва и оптимизира функциите за ежедневна употреба. Софтуерът търпи постоянни подобрения и нововъведения, с които се отстраняват проблеми и се добавят нови функционалности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *