iPhone от А1 на изплащане без оскъпяване и с подарък – безплатна карта с мобилен интернет

А1 стартира кампанията си “Нулева лихва за телефони” с модели на Apple. През целия месец всеки клиент, който активира или преподпише вече съществуващ тарифен план към телекома, ще може да закупи iPhone на лизинг без оскъпяване.

Освен нулевата лихва, абонатите ще получат и карта с 25 000 МВ мобилен интернет с нулева такса за 24 месеца. Смартфоните се предлагат и без активационна такса за картата. Офертата е подходяща както за частни потребители, така и за представители на малки и микро бизнеси (SOHO) и важи за всички модели iPhone, които са налични в магазините на А1 и електронния магазин на A1.bg.

iPhone 12 в класически черен цвят е идеален за тези, които ценят непреходната елегантност. Снабдено с чип A14 Bionic, устройството по нищо не отстъпва на по-новите модели, когато говорим за производителност. Улови щастливите мигове с двойната 12 MP система от камери и се наслади на бързата 5G свързаност.

iPhone 14 в цвят Midnight излъчва увереност и стил. Задвижвано от чипа A15 Bionic, това устройство предлага изключителна производителност, съчетана с ярък 6,1-инчов Super Retina XDR OLED HDR10 дисплей. Улови спомените в зашеметяващи детайли с двойната 12 MP система от камери, без да се притесняваш дали ще имаш достатъчно място за съхранение.

iPhone 15 – Наслади се на най-новите Apple иновации с iPhone 15. С мощния чип Apple A16 Bionic, изцяло OLED дисплей, това устройство е перфектeн избор. iPhone 15 Pro – Отличи се от тълпата с iPhone 15 Pro в елегантен син цвят. Задвижвано от усъвършенствания чип Apple A17 Pro, това устройство предлага ненадмината производителност и ефективност. Неговият all-screen Super Retina XDR OLED дисплей осигурява ненадминато зрително изживяване, а тройната му камера улавия и най-дребния детайл в топ качество.

iPhone 15 Pro Max – Наслади се на изчистен дизайн и несравнима производителност с iPhone 15 Pro Max в бял цвят. Оборудвано с 6,7-инчов all-screen Super Retina XDR OLED дисплей, мощен чип Apple A17 Pro и впечатляваща тройна камера, това устройство предоставя цялостно потребителско изживяване от друго ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *