Max замести HBO Max и в България

Warner Bros. Discovery обяви, че Max, обновената стрийминг услуга на медийната компания, е официално достъпна за гледане в 20 държави в Северна, Централна и Източна Европа, включително и в България. Месечният абонамент за план Стандарт е 15.99 лв. (159.90 лв. годишно), а за Премиум 19.99 лв. на месец (199.90 лв. годишно). Има и опция за абонамент през някои оператори.

Max предлага на абонатите двойно повече съдържание от това, което беше достъпно в HBO Max. Стартът на Max ще отбележи и завръщането на дългоочаквания оригинален HBO сериал Домът на дракона, с премиера на втория му сезон на 17 юни. Сред очакваните заглавия през месец май са и спортният биографичен филм Насти, разследващата поредица Възможно най-лошата експедиция и последният концерт на Lady Gaga – Gaga Chromatica Ball.

Съдържанието в новата стрийминг платформа е организирано и в хъбове за по-лесна навигация по интереси: HBO, Max Originals, Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), DC, Kids & Family, Cartoon Network, Adult Swim, Harry Potter. На всички пазари, на които Max се предлага в Европа ще е налично и много съдържание от Олимпийски игри в Париж през 2024 г.

У нас директните абонати могат да изберат един от двата базови плана, както и допълнение “Спорт” към тях. План Стандартен позволява на потребителите да изтеглят до 30 файла, за да гледат офлайн, а Премиум, до 100 файла за изтегляне (прилагат се ограничения) и 4K резолюция и звук Dolby Atmos (според наличността). Всички планове предлагат Full HD резолюция.

Освен за директен абонамент в два плана, Мах се предлага и чрез избрани партньори за разпространение – телекоми и телевизионни оператори. Наличният план през оператор може да бъде проверен директно с партньор на WBD, към който абонатът ползва услугата, като всеки ще може да включи самостоятелно допълнение “Спорт” към базовия си план през оператор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *