Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron съчетава  1.4 TFSI бензинов двигател с електромотор с обща мощност от 150 kW (204 к.с.) Съгласно актуалните норми на NEFC за plug-in хибиридни автомобили разходът на гориво се ограничава до 1.5л/100 км и вредните емисии са 35г/км. Само на електрическо задвижване автомобилът може да измине 50 км, в комбиниран режим изминатото разстояние достига 900 км.

Цената на A3 Sportback e-tron в Германия е 37.900 Евро.

E-tron-дилърите разполагат с колонка за зареждане, която клиентът може да използва веднага след покупката на автомобила. Освен колонката в продажбения комплекс и изградената инфрастуктура за зареждане в страната, всеки отделен клиент разполага с опция за зареждане на автомобила с електричество и в дома си. За целта Ауди Германия предлага услугата посещение на електротехник по домовете. Специалистът проверява състоянието на електрозахранването на домакинството и съдейства за включването и правилната експлоатация  на зарядната станция.

Във връзка с въвеждането на  Audi A3 Sportback e-tron на пазара, моделът се предлага  с пакет включващ зарядна станция, кабел за зареждане на обществените колонки, MMI  навигация плюс и Audi connect.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *