Иновациите на Siemens вече и като мобилно приложение

Историческите иновации на Siemens вече могат да бъдат разгледани и онлайн. Феновете на технологиите и любителите на историята могат да се запознаят „виртуално” с експонатите на компанията, изложени в Deutsches Museum в Мюнхен, чрез специално разработено мобилно приложение за iOS и Android.

Приложението “Siemens Exhibits at the Deutsches Museum” предлага голямо количество информация, снимки и видеоматериали за продуктите и

иновациите на Siemens, показвани в германския музей на науката и технологиите. Организирано по различни сектори – енергия, мобилност и дигитализация, приложението позволява на потребителите да се запознаят с много от историческите нововъведения на компанията през своите таблети и смартфони. То е налично за безплатно изтегляне в Apple App Store и Google Play.
Още от самото си основаване през 1903 г. Deutsches Museum е тясно свързан със Siemens. Над 200 продукта и иновации на компанията в момента са част от експозицията на популярния музей. Сред изложените новаторски за времето си продукти на Siemens са първият телетип, първият изцяло

транзисторен компютър масово производство – т.нар. Computer 2002, довел до широко разпространение на електронното обработване на данни в много области, неговият усъвършенстван „наследник” Computer 3003, както и множество други изобретения, дали тласък на технологичния прогрес през последния век и половина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *