Теленор закри своята 12-та Стажантска програма

Вчера Теленор закри тазгодишната си Стажантска програма, в която взеха участие 50 студенти от различни висши учебни заведения в страната.

По време на своя двумесечен платен стаж в Теленор, студентите имаха възможност да придобият нови знания в реална бизнес среда, изпълняваха различни задачи от ежедневната дейност на съответните отдели в компанията и разработиха собствени проекти под ръководството на персонални наставници. Също така, всички стажанти преминаха през обучение по презентационни умения и участваха в специалната въвеждаща програма на компанията, която ги запозна със структурата на компанията, нейната корпоративна култура, история, мисия и ценности.

Участниците в Стажантската програма на Теленор за 2015 г бяха селектирани сред над 1500 кандидати.

Стажантската програма на Теленор се провежда за дванадесета поредна година. От старта на програмата през 2004 г. телекомът е инвестирал над 1 млн. лв. в развитието и подкрепата на младите таланти в България. До 2015 г., над 450 студенти са преминали през Стажантската програма на Теленор, като близо една трета от тях впоследствие са станали част от екипа на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *