TP-LINK разширява портфолиото си от продукти предлагани у нас

TP-LINK обяви, че разширява портфолиото си от продукти на българския пазар с интелигентни устройства, като контактът Wi-Fi HS110, аудио устройства, като портативният Bluetooth високоговорител Ripple Groove 4G LTE и мобилният Wi-Fi рутер – M7300.

Интелигентният контакт HS110 може да се контролира от разстояние чрез смартфон, на който е инсталирано приложението Kasa. По този начин, всяко електрическо или електронно устройство включено в интелигентният контакт, може да бъде контролирано в реално време или да бъде програмирано да се включва/изключва в определени часови интервали чрез функцията за програмиране. С помощта на функцията ”away”, контактът може да бъде настроен да включва и изключва свързаните към него устройства, докато потребителят не е у дома. Контактът също така позволява проследяване и оптимизиране на потреблението на енергия чрез предоставяне на подробна информация за времето, в което свързаните устройства са били включени и какво количество енергия е консумирало всяко от тях. HS110 е съвместим с приложението Amazon Echo, което позволява гласово управление. Контактът е на разположение за закупуване и е с препоръчителна цена 79 лева (с ДДС).

TP-LINK пуска на пазара и първият преносим високоговорител от своето портфолио – Groovi Ripple с мощност 4W и RealSound технология. Високоговорителят има Li-Ion батерия с капацитет 750 mAh, която осигурява автономна работа до 4 часа и се зарежда чрез микро-USB за около два часа. Високоговорителят се свързва със смартфон или друго мобилно устройство, използвайки Bluetooth 4.0. Groovi Ripple е с препоръчителна цена 89 лева(с ДДС).

TP-LINK добавя още едно устройство към Mi-Fi гамата – M7300 4G LTE рутер, който е съвместим с всички 4G честоти предлагани от мобилните оператори. Устройството осигурява download 4G до 150Mbps, а батерията му е с капацитет 2000mAh, което осигурява автономност до 10ч. за споделяне на 4G интернет връзка с до 11 свързани устройства (10 Wi-Fi + 1 устройство свързано чрез USB кабел). Продуктът е наличен с препоръчителна цена от 249 лева (с ДДС).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *