Страхувате ли се от неизвестното? [Oxenfree]

Петък е, предстоят ни два, най-вероятно горещи, почивни дни. Как бихме могли да ги оползотворим най-удачно?
С приятели? Без съмнение!
Сред природата? Чудесно!
На непознат остров, но все пак в удобството на вашия дом? Момент, какво?

Какво, загубихте ли нишката? Нека започна отначало. Предстоят ни два, горещи, почивни дни. Така че, какво по-добро решение да се справим с това предизвикателство от хладното уютно пространство на нашия дом и едно от любимите ни съвременни решения за убиване на свободното време – персоналния компютър в съчетание с видео игрите.

Но преди да продължите – отговорете си на тези два въпроса:
Плашите ли се лесно?
Готови ли сте за приключения?

Не се плашите лесно, така ли? Нека продължим тогава. Oxenfree е от онези инди заглавия, които бързо привлякоха интереса към себе си. Ще кажете, поредната игра на независимо студио, която е имала късмета за момент да бъде огряна от слънцето на големите гейм издания по-целия свят. Все пак в Стийм гъмжи от инди предложения. Ще кажете, и ще бъдете прави. Поне донякъде.

Oxenfree има своя уникален чар дължащ се на основните съставки и начина по-който те са забъркани в това мистериозно приключение. Играта комбинира в себе си много елементи от тийнейджърските филми от 80-те и то по един много подходящ начин, превръщайки я в невероятно приключение за любителите на жанра.

Ако решите да се впуснете в това лятно приключение, изпълнено с множество зловещи моменти, то тогава ще се насладите на приятния визуален стил на играта съчетан с точно подбран музикален съпровод. А в момента, може да се възползвате и от 50% отстъпка от цената в Стийм.
И не забравяйте, всичко може да се обърка ужасно, много бързо…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *