Мтел предлага включени национални разговори за предплатените си карти

За първи път Мтел предлага включени разговори с всички национални мрежи в предплатените карти Прима. В допълнение всички клиенти, които активират Универсалната Прима от 1 септември ще получат 100 минути за разговори в национални мрежи и още толкова с абонати на Мтел, както и 1000 MB мобилен интернет. Включените минути и пренос на данни важи 15 дни след активирането на картата.

Цената на базовия стартов пакет е 6 лева, като заредената сума, която може да се ползва е 1 лев и е валидна в рамките на 90 дни. Потребителите могат да се възползват от допълнителни бонуси при презареждане, които зависят от сумата, която е вкарана в картата.

Ако клиентите заредят между 6 и 9 лева в Универсалната Прима, те получават допълнителни 100 минути за разговори към мрежата на Мтел, още 50 минути за национални разговори и 500 MB мобилен интернет. При презареждане на картата с над 10 лева, допълнителните разговори съответно стават 200 минути към мрежата на Мтел, 100 към национални мрежи и 1000 MB пренос на данни. Бонусите са валидни 15 дни след зареждането на картата и за ползването им, се удържа такса от 5 лв. При разговори в мрежата на Мтел, първо се ползват безплатните включени към абонатите на компанията, а след тяхното изразходване, започва да се черпят минутите към национални мрежи. Всички настоящи клиенти на Прима Универсален тарифен план също могат да ползват специалните условия при презареждане с минути към всички, минути към Мтел и МВ като изпратят безплатен SMS с текст U2 на номер 789.

След изчерпване на бонус пакета или изтичане на 15-дневния срок, потребителите ще могат да разговарят с всички национални мрежи за 0.39 лева на минута.

Всички настоящи клиенти, които ползват Прима Универсален тарифен план, могат да се възползват от новия допълнителен план на Мтел. Срещу 5.99 лева те ще получат 100 минути за национални разговори, 100 минути към мрежата на компанията и 1000 MB мобилен интернет. Той може да се активира със SMS с текст C3 на номер 789, от безплатното меню *123#, на сайта mtel.bg, в Mtel Zona или в мобилното приложение Моят Мтел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *