Притежавате ли уменията необходими за да спасите света? [ Ember]

Смятате ли, че във вас се крие дух на изследовател? Имате ли чувството, че може да се изправите пред всякакви опасности, за да защитите човечеството? Кимате одобрително, или се готвите да затворите този прозорец?

Ако сте още тук, значи сте от хората, които не се поддават лесно пред трудностите и приемат предизвикателствата. В такъв случай имаме последен въпрос към вас, а именно имате ли достатъчно време, за да се справите с поставената задача?
Разбира се, че имате, предстоят цели четири почивни дни, поради което решихме да ви предложим едно интересно заглавие, което ще заеме голяма част от свободното ви време.

И така, какво е Ember?
Ember е едно от онези заглавия, което успя да изненада повечето хора, и то за радост на много, в положителен аспект. Накратко авторите на играта са имали една основна цел – придържане към класическото усещане за жанра RPG, в което играча да се потопи в интересен свят, с богата история и с огромни възможности за изследването му.
Също така ще откриете възможността да развивате героя си като освен това е налична и система за изработка на различни предмети, с които да улесните вашето пътешествие.

Историята…
Нямаме намерение да развалим историята за вас, тъй като е основна част от играта. За това ще оставим на вас да откриете повече за света и какво налага нуждата да се появите вие, за да възстановите баланса и да го спасите от тъмнината.

Това, което можем да кажем в заключение, е, че Ember действително е проект, реализиран с голямо количество любов от страна на разработчиците, което гарантира приятно преживяване, изпълнено с множество приключения за вас, в рамките на 30-на часа. Не го пропускайте, ако имате възможност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *