Shadow Tactics: Blades of the Shogun – притежаваш ли уменията, за да се справиш във всяка една ситуация?

Обичате да планирате внимателно всеки ваш ход? Спомняте си с умиление Commandos и/или Desperados? То тогава имаме ново предложение за вас, което ще ви върне в славните отминали дни на споменатите две заглавия, но в различен исторически сюжет.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun е именно като споменатите вече заглавия от близкото минало, а именно тактическа стелт игра, но развиваща се в нов исторически момент. По точно събитията в играта се случват през Едо периода, което е в годините 1603 и 1868 в историята на Япония. Период характеризиращ се с установяването на диктатурата на Токугава.

В играта вие ще поемете контрола над екип от пет много опасни и смъртоносни герои, всеки със свои специални умения, които да ви помогнат да премените през множество врагове, промъквайки се в сенките. Във ваши ръце е решението как ще подходите в решаването на всяко едно представено предизвикателство и по какъв път да поемете, за да се справите с него. Възможностите са налице, може да поставяте капани, да разчитате отровата да свърши своята работа, или пък да се опитате изцяло да избягвате конфронтацията.

Възможностите са неограничени, а изборът е ваш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *