CAYNE – какво ще правите, когато страхът и паниката започнат да ви завладяват?

Убедени сме, че миналата седмица успяхме да ви предложим заглавие, което несъмнено е успяло да извади вашите страхове на повърхността. Не само като невероятно приключение, но и ценово. Ех цените на тези ААА заглавия. Затова тази седмица решихме да продължим да ви държим в напрежение, но този път без да натоварваме бюджета ви.

Но нека не губим излишно време и се насочим към вселената на CAYNE или по-правилно да се завърнем към тази на STASIS. Да CAYNE е дело на The Brotherhood така че може да очаквате познати елементи в случай разбира се че сте имали смелостта да пуснете STASIS.

CAYNE – история която ще ви…
Вече издадохме, че с помощта на играта ще се върнете в добре познатата вселена на STASIS, където ще влезете в ролята на Хадли и събуждайки се на непознато за нея място. Едно от нещата, което трябва да разберете, бъдейки поставени в подобна ситуация е именно причината да се намирате на това място. Нещата допълнително се усложняват след като разбирате, че една от причините да бъдете на това място е, че някой иска бебе ви.

При тези обстоятелства е съвсем нормално да ви обземат чувство на невероятен страх и паника, но знаете, че ако се подадете на тях, то едва ли ще се измъкнете невредими от ситуацията.

Ще успеете ли да останете достатъчно спокойни, за да разрешите загадките, които се изправят пред вас?

Ако предпочитате DRM-FREE варианта, разработчиците ви дават възможността да свалите играта и от GOG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *