The Wild Eight – студът е смразяващ

Всичко може да се промени за секунди. Посоката в коя се движи животът ни може да се отклони необратимо…

В това се убеждават осемте оцелели героя на настоящата история от злополучния полет, прелитащ над смразяващата Аляска. Подобно приключение, о да това мисля не е правилната дума, определено не е за повечето от нас, защото да се загубиш по средата на непрощаващата грешки Аляска… Да това определено е приключение което се помни, или по-скоро ще ви преследва през целия ви живот. И то в случай че успеете да оцелеете, за да разкажете тази невероятна история.

Историята
Всъщност вече разкрихме историята за вас – самолетна катастрофа, осем оцелели насред Аляска. Оттук насетне започват и истинските трудности, защото трябва да разкриете мистерията зад катастрофата, която ви поставя пред задачата да оцелявате на толкова сурово място.

Скоро обаче ще откриете, че минусовите температури и гладът дори не са сред най-опасните предизвикателства, пред които ще се изправите. Ужасяващи опасности дебнат в изоставените лаборатории и военни бункери, които ще откриете. А щом подобни съоръжения са разположени на толкова отдалечено място, знаем, че тук са се провеждали доста неприятни експерименти. И явно нещо се е объркало, и то ужасно много.

Вашата цел е да останете жив и да откриете истината. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *