Теленор предлага пръв сред операторите у нас HTC Desire 650

HTC Desire 650 e вече на българския пазар в мрежата на Теленор, като това е и първият български оператор, който ще предложи устройството в страната.

Задният панел на HTC Desire 650 е с две различни текстури – 50% гладка в горната част и 50% оребрена текстура в долната за по-добър захват на телефона.

Устройството притежава 13MP основна камера с авто-фокус, светкавица и BSI сензор, който помага за по-ярки и детайлни снимки при ниско ниво на осветяване и 5MP предна камера. Слушалките, включени в комплекта, са създадени с технологията HTC BoomSound и предлагат 24-bit/192kHz звук.

Смартфонът работи с операцинната система Android 6.0 и притежава четириядрен процесор и 2GB RAM и възможност за работа в 4G мрежа. HTC Desire 650 е с 16GB вградена памет за съхранение и възможност за разширение до 2TB чрез microSD карта.

Теленор предлага HTC Desire 650 в синьо и бяло и сиво на цена от 309,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Нонстоп 30,99, сега с промоционална месечна такса от 24,99 лв. и повече включени МВ на максимална скорост за целия срок на договора, както и за 16,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *