Huawei P10 в продажба у нас от днес

Новият смартфон флагман на Huawei за 2017 година P10 вече е официално в продажба у нас от днес 01.04. Устройството ще бъде предлагано и от трите мобилни оператора Мтел, Виваком и Теленор, във верига магазини Технополис, както и Поликомп. В началото, моделът ще се предлага у нас в 3 цветови гами – Mystic Silver (мистично сребрист), Graphite Black (черен графит) и Prestige Gold (престижно златист).

Huawei стартира и своята нова регионална рекламна кампания за P10 със слогана „Перфектен във всеки кадър“ и хаштага #Perfect10. В тв клипа за кампанията, Huawei представя портретните характеристики на телефона. Всички статични кадри в клипа са заснети с Huawei P10. В клипа се представят лицата и историите на отделни хора, както и популярни личности от различни страни.

В неговото заснемане в Лондон взе специално участие и българската поп звезда Михаела Филева, която ще видите в българската версия на клипа. Видеото ще се излъчва в ефира в над 20 държави от Европа и Скандинавския регион. В България може да бъде гледан от понеделник, 3 април. Освен като лице на кампанията, Михаела Филева участва и в заснемането на специална фотосесия с P10, направена от българския фотограф Вера Гоцева – официален посланик на марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *