Dextrophobia представи интерактивни карти-предизвикателства

Dextrophobia, в партньорство със Заедно в час и Time Heroes, представи своя нов продукт – Cards2go. Картите отправят предизвикателството “Изиграй си картите!”. Cards2Go се състои от 55 карти, разделени в няколко категории – „Предай”, „Създай”, „Играй”, „Развий”, „Познай”, „Опознай” и провокират към интеракция с непознати хора и извършването на мил жест към тях.

Cards2Go не е настолна игра, а по-мащабен проект, в който доброто се разпространява от човек на човек. Идеята е всички мисии да се изпълняват между хората в градски условия в реално време. След изпълнение на предизвикателството, картата се предава на друг, като нейната история може да бъде проследена онлайн на специално разработената за проекта платформа www.cards2go.bg.

Cards2Go подкрепя фондация Заедно в час и доброволческата платформа Time Heroes, като 5% от приходите ще бъдат насочени към една от двете организации.

Първото от поредицата ексклузивни събития – Dextronight, събра над 300 почитатели на escape room преживяванията. Забавлението, запознанствата и преживяванията в стила на Dextrophobia станаха факт и благодарение на звездите на вечерта Йоана Тодорова, участник в MasterChef България и Иван Гатев, вокалист на група Контрол.

Cards2Go могат да бъдат предварително поръчани онлайн, а официалната им продажба в разпространителската мрежа стартира от 15 септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *