The Escapists 2 – отново е време за…

Лятото е към края си, и повечето от нас ще бъдат отново принудени да прекарват голяма част от деня си в изпълнение на монотонни задачи в своята малка килия – позната на мнозина и като офис.

За това едва ли има по-добър момент да се опитате да избягате, но как… Настанете се удобно и ще ви разкажем…
Ако вече те имали удоволствието да играете първия Escapists то в голяма степен знаете какво да очаквате, с редица подобрения разбира се, а за другите само ще кажем че се намирате в затвор с една единствена цел да се върнете в обществото по-възможно най-бързия начин. Или пък не, може да ви допада живото в затвора, обичате времето ви да е разграфено до минута и нямате нищо против да се погрижите за прането. В такъв случай може да прекарате колкото време искате, да опознаете съседите си по килия и задружно с помощта на шоколад или бисквитка да направите дните по-приятни.

Да, това може би звучи не толкова зле, но истината е, че има само един въпрос пред вас и той е как ще избягате?
Подобренията в Escapists 2 са значителни, започвайки от графиката, преминавайки през новата система за изработка на предмети и стигнем до чисто новите мултиплеър възможности. Да, във втората част на играта, вече ще можете да се опитвате да избягате, обединявайки усилията си със своите приятели.

Заслужава си да споменем и промените в бойната система, и вече не само ще може да блокирате удари, но също и да изпълнявате и различни атаки.

В Escapists 2 възможностите да избягате са толкова много, така че въпросът остава – кой точно ще изберете вие!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *