Visa и TaxiMe обновяват приложението с нови възможности

Visa и TaxiMe обявиха партньорството си като ще развият приложението с възможност за пътуване с малък или голям домашен любимец, куче водач, бебешка или инвалидна количка. Освен това пътуването с повече багаж е улеснено с опцията за поръчване на подходящ автомобил

След като веднъж са регистрирали картата си Visa, с приложението TaxiMe сметката на притежателя й се задължава автоматично със сумата за изминатото разстояние.

Картодържателят стартира приложението TaxiMe, което локализира текущото му местоположение. Пътникът посочва дестинацията си и уточнява метода на плащане, като може да се възползва от подкрепените от Visa нови функционалности на на TaxiMe. След това TaxiMe открива кола, която отговаря на изискванията, и посочва оставащото време до пристигането ѝ. Пътниците могат да видят предварително крайната сума за пътуването и при желание да определят допълнително възнаграждение за водача. При достигане на дестинацията, пътникът може просто да излезе от колата и сметката му ще бъде таксувана с точната сума плюс посоченото възнаграждение.

Стартът на обновеното приложение е придружено от промоционална кампания – до 30 септември 2017 потребителите ще могат да пътуват с отстъпка от два лева за всяко от първите си пет пътувания, след регистрация на карта Visa. Право на участие имат всички притежатели на кредитни и дебитни карти Visa, издадени на територията на България преди 25.04.2017г.

В момента е налична версия на приложението за Android, а тази за iOS ще бъде достъпна до няколко дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *