Плати с Теленор вече е налична за покупки през платформите на Apple

От днес, клиентите на Теленор вече ще могат да заплащат за покупки в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks за своите Apple устройства чрез услугата Плати с Теленор, която позволява пазаруване на мобилно съдържание без банкова карта. Услугата е достъпна за всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на компанията.

Клиентите на Теленор, които притежават активен Apple ID трябва да изберат “Mobile Phone” като предпочитан начин за плащане в настройките на акаунта си в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks на своя iPhone, iPad, iPod touch или Mac, или в iTunes на своя компютър. Когато потребителят избере “Mobile Phone” като предпочитан начин на плащане, стойността на всички бъдещи покупки, извършени със съответния Apple ID ще бъде автоматично добавена към месечната сметка на абоната към Теленор или приспадната от наличния предплатен кредит.

Всеки абонат на Теленор ще може да закупи мобилно съдържание от App Store, Apple Music, iTunes и iBooks с услугата Плати с Теленор на обща стойност до 20 лв. месечно, в случай, че разполага с кредитен лимит под 100 лв. на месец и до 50 лв. месечно, ако кредитният му лимит е над 100 лв. на месец. Потребителите на предплатените услуги на Теленор ще разполагат с лимит за покупки до размера на кредита по предплатената карта, но не повече от 20 лв. на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *