Samsung с нови носими устройства на IFA 2017

Samsung представи най-новите си носими устройства, които включват три модела. Gear Sport е универсален умен часовник с минималиситчен циферблат. Моделът е със Super AMOLED 1.2“ дисплей и високо ниво на издръжливост (5 ATM водоиздръжливост и MIL-STD-810G). Часовникът поддържа универсални каишки със стандартен 20 мм размер и ще се предлага в син и черен цвят.

Gear Sport включва вграден GPS и функции за проследяване на тренировката и хранителния режим. Моделът може да управлява устройствата с поддръжка на Samsung IoT и работи под операционна система Tizen, като разчита на двуядрен процесор в комбинация със 768MB RAM и 4GB памет за съхранение.

Gear Fit2 Pro е новата фитнес гривна на Samsung, която разполага с извит 1.5″ Super AMOLED дисплей. Гривната включва вграден GPS, чрез който да проследявате маршрута си при тичане или друга дейност. Моделът може да визуализира и известията изпращани от телефона. Gear Fit2 Pro ще се предлага в черен и червен цвят и два размера на каишката, малък 125-165 мм и голям с размер 158 – 205 мм. Подобно на Gear Sport, гривната работи с Tizen и има двуядрен процесор.

Samsung обяви, че си партнира със Speedo при създаването на Speedo On, първото приложение на Speedo, което следи с точност активността при плуване. Проследяването на показатели като брой дължини, време за една дължина и вид на замаха е налично в Gear Sport и Gear Fit2 Pro, с водоустойчивост до 5ATM. В партньорство със Spotify, Samsung предоставя на потребителите и достъп до музика, дори когато те са офлайн или са оставили своите телефони у дома.

Третото носимо устройство са безжичните слушалки, тип тапи, Gear IconX (2018). Слушалките могат да възпроизвеждат музика както от вградената си памет, така и през Bluetooth връзка от PC или смартфон. Те ще се предлагат в черен, сив и розов цвят. Освен да слушате музика, чрез IconX можете да проследявате дейността си при тичане, налични са и звукови известия за статистики при тичане. Слушалките издържат до пет часа слушане на музика и включват 4GB вградена памет. Управлението се осъществява чрез докосване, благодарение на капацитивната повърхност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *