Discovery и Google с поредица във VR

Discovery Communications и Google обявиха старта на „Discovery TRVLR”, иновативна поредица от екипите на Discovery VR и Google VR. Първата част от 38-серийната поредицата ще бъде излъчена на 3 ноември в YouTube и на DiscoveryVR.com, както и в мобилното приложение Discovery VR. Зрителите ще могат да посетят различни континенти чрез VR технологията с новото устройство Google Daydream View, както и с Cardboard. Поредицата може да бъде гледана и в интернет и на телефони с оперативна система Android или iOS.

„Discovery TRVLR“ пренася зрителите отвъд телевизионния екран и ги отпраща директно в живота на местни жители от всеки един от седемте континента на планетата. Изучавайки уникални култури чрез 360-градусово преживяване, „Discovery TRVLR“ изследва ритуали, малко известни традиции и животозастрашаващи мисии, които придават смисъл на редица местни култури в Северна Америка, Южна Америка, Азия, Австралия, Африка, Антарктида и Европа. Навлизайки в тези светове, те ще бъдат заобиколени от невероятна среда: гледки, звуци и истории, които разкриват крайностите на човешката природа. „Discovery TRVLR“ дава на зрителите усещането, че активно участват в редките открития, които превръщат пътуването из целия свят в променящо живота преживяване.

„Discovery TRVLR“ се състои от седем части, като всяка от тях изследва различен континент. Всяка част започва с изгрев и завършва със залез. Из между тези природни явления епизодите се фокусират върху местните жители, включително Гурото (the Guru), Ренегатът (the Renegade), Артистът (the Entertainer) и Изследователят (the Explorer), които ще споделят уникалните ритуали, традиции и начинания, които обгръщат техните култури. Всяка от частите за Северна Америка, Южна Америка, Азия, Африка, Европа и Австралия съдържа по шест епизода, докато тази за Антарктида включва два. Цялата поредица ще представи общо 38 епизода.

Епизодите, заснети в Северна Америка, Южна Америка, Азия, Африка, Австралия и Европа, са написани и режисирани от Адисън О‘Дей и продуцирани от студио Here Be Dragons. Епизодите от Антарктида са режисирани от Бари Поусман и продуцирани от Yes Please Thank You. Творчески продуцент на поредицата е носителят на награда „Еми“ Сашка Унселд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *