Стартира безплатно QA училище в София

DataArt, международната консултантска компания в областта на технологиите, стартира безплатно училище за QA специалисти през ноември в София. Компанията приканва IT ентусиасти, студенти, професионалисти и всички останали, които не са безразлични към софтуерното тестване, да станат част от безплатното училище на DataArt за QA специалисти. QA училището е създадено да подготви всеки начинаещ, който желае да започне работа в реални IT проекти.

Лекциите в DataArt България ще започнат на 14-ти ноември 2017г., а всеки заинтересован може да кандидатства до 31-ви октомври 2017. Кандидатите трябва да изпратят автобиография на английски език, да напишат кратко мотивационно писмо “Защо искам да участвам в QA School Sofia?”, както и да споделят дали проявяват интерес да се включат в Стажантската програма на DataArt на пълен работен ден след успешно завършване на QA School Sofia 2017. Всички файлове трябва да бъдат изпратени в .DOC/.DOCx формат на school.sof@dataart.com. Кандидатите ще минат и през предварителен подбор, базиран на техните резюмета и мотивационни писма.

Класовете ще продължат един месец и ще се провеждат в офиса на DataArt България в София. Програмата включва както теоритична, така и практическа част, която е свързана с ръчното тестване и основите на автоматизирането тестване. Лекциите ще се водят от четирима QA експерти на DataArt. QA School e напълно безплатно и всички класове ще се провеждат на английски език.

Подобни школи се организират ежегодно почти във всички офиси на DataArt по света. Двамата най-добре представили се QA курсисти имат възможност да започнат работа като стажанти на пълен работен ден в DataArt България след успешно завършване на QA училището.

Подробна информация за програмата, преподавателите и темите можете да намерите тук: https://dataart.bg/news/dataart-startira-bezplatno-qa-uchilishe-v-sofiya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.