Телерик Академия с безплатен семинар: „Автор на техническа документация“

Телерик Академия обяви, че на 21 октомври организира семинар на тема „Автор на техническа документация“ в обучителния си център в кв. Младост 1А. В рамките на събитието специалисти ще представят професията и необходимите за успешна кариерна реализация качества и умения.

Семинарът е част от серията технологични събития Telerik Academy Plus и е подходящ за студенти, софтуерни инженери и специалисти от други сфери на дейност, които търсят възможност за преквалификация. Участието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистрация.

Професията набира популярност в ИТ сектора в България през последните няколко години, а търсенето на добре подготвени кадри у нас и в глобален мащаб расте. Семинарът цели да даде ценна информация и отправна точка на хората, които проявяват интерес към възможностите за кариерна реализация в областта. В рамките на събитието участниците ще се запознаят с основните концепции и терминология при изготвянето на техническа документация. Те ще научат добри практики и съвети от топ специалисти, които ще могат да приложат още по време на семинара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *