Абонаментни планове за хора със зрителни и слухови увреждания от Теленор

Теленор предлага абонаментни планове за мобилни услуги за хора със слухови и зрителни увреждания. Планът за хора със слухови увреждания включва повече MB за национален мобилен интернет и SMS. От своя страна, хората със зрителни увреждания ще разполагат с повече национални минути за разговори в България и роуминг в зона ЕС. Плановете предлагат още 4G достъп до мрежата на оператора и 25 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture.

Клиентите, които отговарят на условията на плана за хора със слухови увреждания, ще разполагат с 5000 MB на максимална скорост всеки месец в България, както и 2200 MB, валидни на територията на ЕС за целия срок на договора. Планът включва още 150 национални минути, които могат да се ползват и в роуминг в зона ЕС и 500 национални SMS.

Планът за хора със зрителни увреждания включва 2000 национални минути и за роуминг в зона ЕС, 2000 MB на територията на България и 2200 MB за роуминг в зона ЕС за срока на договора. Планът предлага и 1000 допълнителни минути към номера за обслужване на клиенти на Теленор – 123.

Плановете са на цена 11,99 лв. на месец с едногодишен или двугодишен договор и са валидни за всички нови или настоящи клиенти на Теленор с установена степен на трайна неработоспособност за слухови или зрителни увреждания 50 или повече процента.

Освен това, както досега, клиентите на Теленор с трайни увреждания могат да получат 20 процента отстъпка от цена на избран от тях стандартен абонаментен план за мобилни или фиксирани услуги, с изключение на плановете за хора със слухови или зрителни увреждания. Предложенията са валидни за една SIM карта на потребител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *