Ето кой спечели Коледния турнир по PES

Радослав Христов е победител в Коледния турнир по футболния симулатор Pro Evolution Soccer (PES), организиран от Пулсар. Събитието се проведе на 16 декември, в Спортен бар „Академията“, в София.

Турнирът беше със свободен вход, благодарение на подкрепата на Пулсар, поради което участниците запълниха почти веднага турнирната схема за 32-ма играчи и квотите бяха увеличени до 37 от главния организатор на събитието – Емил Beast Димитров. Сред претендентите за шампионската титла се открояваха имената на изявени PES играчи като Етиен Янев, Борис Сеизов, Радослав Христов и Никола Тодоров.

Турнирът бе спечелен от Радослав Христов с отбора на Бразилия, който успя да надвие идващия от горната част на схемата Ясен Бъчваров в два последователни мача. На финала „кариоките“ на Радослав се наложиха съответно с 2-0 и 7-0. За Ясен остана второто място – постижение, с което малцина дебютанти на турнири по PES могат да се похвалят. На трето място завърши Георги Фиков.

Наградите на Коледния PES 18 турнир са: първо място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 100 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка; второ място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка; трето място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник и оригинална PES 1995 шапка. Първите осем играча пък получиха оригинални брандирани PES шалове, предоставени от Konami.

Снимка: DrugiteSportove

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *