Lenovo обновява ThinkPad предложенията си

В навечерието на CES 2018, Lenovo представи редица нови и обновени продукти. Основният фокус е ThinkPad брандът, който през октомври 2017 г., отпразнува своя 25-и рожден ден.

ThinkPad X и Yoga

ThinkPad X280 и ThinkPad X380 Yoga са най-новите попълнения в серията. Моделът X280 е с 20% по-лек и 15% по-тънък (17,4 мм) от предшественика си като батерията вече е вградена. Технологията за бързо зареждане позволява 80% от капацитета на батерията да се възстанови в рамките на 60 минути. Самата тя осигурява работа в продължение на 13 часа. X380 включва Active Pen и защитен достъп благодарение на IR камера и технологията Windows Hello. Батерията му е с издръжливост до 13,6 часа.

ThinkPad T

Серията ThinkPad T открива годината с три нови модела – T480, T480s и T580. И трите идват с процесори Intel Core от 8-о поколение и функции за сигурност като IR камера, четец за пръстови отпечатъци и ThinkShutter Camera Privacy протектор за защита на информация. И трите модела предлагат до 27 часа живот на батерията. ThinkPad T480s тежи 1,3 кг, което го прави един от най-леките бизнес лаптопи в този клас. ThinkPad T580 се предлага с до UHD дисплей и опция за външна видеокарта.

ThinkPad L

Изцяло обновената серия ThinkPad L включва Yoga дизайна. Новите 13” дисплеи и по-тънките и леки 14- и 15-инчови системи предлагат голям избор на конфигурации. Сред опциите са мултитъч дисплеи, цялостните докинг решения и процесори Intel Core от 8-о поколение. ThinkPad l580 се предлага с възможност за външна видеокарта AMD.

Lenovo Tablet 10

Новото хибридно устройство с процесори до Intel Celeron N предлага вертикални решения за сектори като здравеопазването и търговията на дребно. Lenovo Tablet 10 е с четец за пръстови отпечатъци и TPM (Trusted Platform Module) за защита. Освен това идва с вградена презареждаща се писалка, до 9 часа живот на батерията и Wireless WAN.

ThinkPad Docking Station

Новата докинг станция ThinkPad подобрява традиционния дизайн с практичен механизъм на свързване. Тя работи с повечето 12”, 14” и 15” ThinkPad системи, освен това осигурява цялостни опции за свързаност и физическо заключване за по-добра защита на информацията.

ThinkVision X24 и P32u

ThinkVision X24 е ултратънък монитор с 4 мм рамка. Full HD IPS дисплеят осигурява широк зрителен ъгъл и 96% sRGB цветови спектър. ThinkVision P32u е UHD 4K дисплей с няколко цветови пространства. 32-инчовият, почти безрамков, монитор разполага с входно-изходни Thunderbolt 3 портове за свързване на няколко устройства. Гъвкавата стойка може да се коригира на височина, да се накланя и да не върти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *