Българското студио Haemimont Games пусна новата си игра – „Surviving Mars“

Вчера 15.03 беше представена стратегическата игра „Surviving Mars“, която е създадена от българското студио Haemimont Games. Играта предизвиква играчите да планират, построят и управляват първата колония на Червената планета. Тя насочва вниманието към предизвикателствата, които човечеството ще срещне, когато се опита да превърне Марс в свой постоянен дом.

Играта, която се издава от Paradox Interactive, вече е достъпна на Xbox One, PlayStation 4, както и на операционните системи Linux, MacOS, и Windows. Haemimont Games, първото българско студио за игри, е добре познато на геймърите от цял свят със серията Tropico, култовата игра Victor Vran, първата българска комерсиално успешна игра Tzar и много други.

Haemimont и Paradox предизвикват най-смелите представители на човечеството да колонизират червената планета. Играчите са изправени пред задачата да създадат устойчива инфраструктура на Марс, въпреки ограничените ресурси и екстремни условия. Те трябва да я развият в културно и технологично отношение за да може колонията да се развива самостоятелно без помощ от Земята.

Стандартната версия на играта вече е налична в Steam с цена 40 Евро.

Възможностите, които играта предоставя са на практика безкрайни, като част от тях може да видите в новия трейлър на Surviving Mars:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *